Κύπρος Κέντρο Φυσιοθεραπείας, Αποκατάστασης και Εργοθεραπείας

Ο Αντρέας Ναθαναήλ είναι απόφοιτος φυσιοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αθήνας το 2002. Το 2006 είναι εγγεγραμμένο μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Φυσιοθεραπευτών.

Επίσης έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια για αποκαταστάσεις νευρολογικών παθήσεων, και για εγκεφαλική παράλυση.

Στην Κύπρο με την επιστροφή του προσλήφθηκε από τον Μητροπολίτη Κύκκου Νικηφόρο στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ελεούσας του Κύκκου και το Σπίτι στο Στρόβολο όπου φοιτούν παιδία με εγκεφαλικές παραλύσεις και κινησιακά προβλήματα.

Παράλληλα με τις σπουδές του δούλευε σε διάφορα Κέντρα Αποκατάστασης, Φυσιοθεραπείας και ως ιδιώτης μέχρι και την άφιξη του στην Κύπρο.

Το Θριάσιο Λτδ ιδρύθηκε τον 2009 από τον Αντρέα Ναθαναήλ. Θεωρείται ίσως ο πιο εξοπλισμένος χώρος στην Κύπρο για ανθρώπους με κινησιακά προβλήματα.
 
Ο χώρος προσφέρεται επίσης για ορθοπεδικά προβλήματα, προεγχειρητικές και μετεγχειρητικές αποκαταστάσεις, νευρολογικές παθήσεις και ρευματοπάθειες.
 
Το Θριάσιο σαν Κέντρο Αποκατάστασης εκτός φυσιοθεραπείας παρέχει και Εργοθεραπεία που ασχολείται κυρίως με άτομα με κινησιακά προβλήματα στα άνω άκρα κυρίως και παιδί με μαθησιακά, κινητικά προβλήματα και αυτισμό.

gesy1

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ